Weer op pad!
8 januari 2025 - Burgos, Spanje
Lieve volgers,
Afgelopen zondag vertrokken met wederom een andere camper, dit wordt een blijvertje hoor 🙃.
Vanaf Harfsen door de sneeuw tot België, daar was de temperatuur al hoger, maar wel regen.
Eerste stop 950km Argenton sur Creuse, op een modderig terein, maar prima, waren we al vaker geweest. Onderweg ook nog maar 1 lade eruit geschoten en de volgende dag het trapje vh bed.. vandaag niets 😜. Tweede stop was bij vriend Henk in Toscane saint apres, pis eindje van 300km, maar kleine smalle weggetjes, dus duurde uren.
Volgende ochtend (gisteren) vertrokken richting Spaanse grens, camping Larrouletta in Urrunghe.
Nu in Burgos camping Fuentes Blanca, geen weer om de stad in te gaan, regen... Hebben hier wel heerlijk een menu del dia gegeten, ouderwets met gratis flesje wijn. Nu uitbuiken onder het gezellige getik vd regen.
Inmiddels houd ik de reis bij via Polarsteps, dus voor meer verhalen, zie link:
Liefs
Mattie

Ik zal wel een keer aan Pepe of Natasja vragen of zij de app Polarsteps willen installeren.
Gefeliciteerd met de verjaardag van Ilse.
Liefs, Els