Happy Newyear!!!
31 december 2015 - Dénia, Spanje
Even een update uit España. we hebben heerlijke Kerstdagen gehad, 1ste Kerstdag bij Bunty en Steve die we vorig jaar via de sportschool ontmoet hebben en sindsdien contact gehouden. 2de bij een ander stel via de sportschool, Lorraine en Malcom en hij kan prachtig schilderen, zie foto's daar staat zijn kerstkaart voor ons! dus de buikjes vol en rond ;)
Maar dat is meer het leven buiten de camper, het leven in de camper is een beetje minder comfortabel als vorig jaar. al is het bed breder en bank zit beter, verder is er geen praktische bergruimte en net als vorig jaar, moet je vanaf 1700 uur al wel de camper in en dan zit is het na paar uur toch niet zo comfortabel.... Het bed is beter nadat we extra dikke deken voor onder het matras van Bunty gekregen hebben. Maar het lekker slapen is maar zelden. al gaat het wel beter, nu 2 nachten achter elkaar!
teun heeft daar overigens geen enkel probleem mee, die knort lekker de hele nacht door in zn bench en moet ik er 's ochtends echt uittrekken ;)
Teun doet het sowieso erg goed, heel braaf, lekker overal mee naartoe. behalve als hij alleen moet zijn, dat lukt niet goed. Hebben hem 1 x bij de buren gelaten, toen we een verjaardagsfeestje hadden. we kwamen laat terug, bleek hij 2 uur leuk gespeeld te hebben en toen mistte hij ons en heeft alleen maar geblaft en gejoelt.... Heb het moeten goed maken met een zelf gekookt thaise curry...
Nu laten we hem af en toe even alleen en soms gaat t goed en soms niet, hebben we weer wat te doen thuis ;)
We laten hem af en toe los op t strand, zodat ie lekker kan rennen, eergisteren ook, ik gooide een balletje en hij rende keihard strak de andere kant op, dacht ohoh dat was t, rent zo de boulevard op, maar nee 'gelukkig' ging het om een kadaver van een vogel, lekker erin rollen, bah! Vervolgens streng toegesproken, maakte geen indruk, en weer terug, onderweg een ouder Duits stel, die zonder te vragen m lekkers toestopten en ook niet 1 hondebrok, nee meteen meer, maar ik liet ze m natuurlijk dus ook m lekker aaien, haha. Zo kwamen we onderweg meer mensen tegen die m graag wilden aaien, dus weer schoon thuis!
water vindt ie ook niets, nog geen teentje gaat erin, wanneer het lekker warm is, ga ik tot de kuitjes in zee en probeer m te lokken, maar nee. Gisteren weer, maar toen ging het ff mis, ik gleed uit en viel in t water, toen zag je m echt kijken can 'nou zie je, daarom ga ik er dus niet in'. Dus kan ook al een vinkje zetten bij 'in zee geweest'.
Vanavond blijven we op de camping, er is net als vorig jaar, feestje met de campinggasten hier, zelfs drank en hapjes mee en dan muziek en quiz. We hebben trouwens kerstavond weer Christmas Carol singing gehad en geloof ook met oudejaarsavond hebben de Engelsen speciale liedjes.... Mooie tijd om even bij Teuntje te checken denk ik ;)
Het weer is tot nu toe prima, meer zon kan altijd, maar nog weinig regen. Maar Nederland had ook een prima temperatuurtje. al begint t nu te zakken hè? Werd ook wel tijd!
iedereen de aller beste wensen voor het nieuw jaar!
Zie jullie in 2016
iedereen de aller beste wensen voor het nieuw jaar!
Zie jullie in 2016

Liefs Rik & Miranda
van ons Leontine
Geniet ervan... dat doe ik ook nog 2 weken hier en dan ben ik intens blij dat ik Nederland weer mag verlaten voor 7 a 8 maanden, het liefst forever, maar dat kan nog even niet.
Eind juli, begin augustus vlieg ik even terug van mijn geliefde 'vakantieland' Filipijnen, om dan met mijn zoon Jim vakantie te gaan vieren in Cuba.
Dan weer 1 week Nederland, omdat ik gisteren uitgenodigd ben voor een groot feest van wijlen de echtgenote van een vriend.
Zij is pas overleden en hij wil een groots feest geven begin september omdat ze dan 65 geworden zou zijn.
Onmiddellijk daarna weer heel snel terug naar de Flippo's om heerlijk te genieten.
Tja... oud werknemers van De Telegraaf hebben het zo slecht nog niet als ze goed gespaard hebben toentertijd... hahaha.
Groet,
Andre
Geniet ze... het leven is al zwaar genoeg als je in Nederland moet verblijven.
Heel veel geluk in 2016 gewenst! Blijf lekker genieten, maar dat komt vast goed lees ik ;-)
Knuffel voor jullie en voor Teun!
x